Soorten kanker > Borstkanker

borstreconstruktie met vet van billen!

<< < (3/11) > >>

nathalie1968:
Hallo Bianca,

Eerst en vooral wil ik zeggen dat het fantastisch is dat je u tante zo helpt,want ze heeft het meer dan nodig hoor!!!
De steungroep LEVEN ZOALS VOORHEEN organiseert op ZATERDAG 19 MEI 2007 om 14 uur in het Regionaal Ziekenhuis Sint-Maria Ziekenhuislaan 100 1500 Halle een INFO-NAMIDDAG in verband met de nazorg bij borstkanker.
Op deze ontmoetingsnamiddag nodigen zij alle patiënten met hun partners en/of hun kinderen.....uit die,volledig vrijblijvend,meer informatie willen krijgen over de reconstructieve en herstellende technieken die toegepast kunnen worden na een gedeeltelijke of volledige borstamputatie.
De deelname is kosteloos.
Er zal een geneesheerspecialist aanwezig zijn die toelichting zal geven en op uw vragen kan antwoorden.Dit is dan Dr.Koen Depuydt (plastisch chirurg) waar ik mij nu ga laten door behandelen.
Om praktische reden vragen zij om voor 16 mei 2007 u aanwezig te melden op een van volgende tel.nr BIJ GHISLAINE TE HALLE 02/356.82.04 dat zijn vrijwilligsters en lotgenoten.
Ik zal u dan ook het tel.nr geven van Dr.Koen Depuydt=02/363.66.82
We zullen mekaar misschien kunnen aanspreken als u tante het ziet zitten om naar de voordracht te komen?
Ik hoop dat ik u hiermee heb kunnen helpen,als je nog vragen hebt twijfel aub niet en stuur maar een mailtje. ;)
Zeg maar aan u tante dat ik haar veel sterkte wens,het is een lange weg dat we moeten afleggen,maar op het einde van die weg komt er een mooie beloning!!!

Dikke warme knuffel
Nathalie  :-*

hildeke:
Hallo Nathalie,
Ik heb de eerste dagen dat ik thuis was wel wat "afgezien" vooral omdat iedereen rondom u alles moet doen en dat je je zo hulpeloos voelt. Nu gaat het al veel beter en morgen dinsdag moet ik terug naar de dokter om het verband(eigenlijk een soort plakband kan het moeilijk uitleggen) van mijn buik te halen en dan zullen al die spanningen daarbinnen verminderen. Van mijn reconstructie ben ik echt super content in de gereconstrueerde borst heb ik nooit pijn gehad of zo en ik vond dat resultaat meteen heel mooi. Ik ben wel nog niet klaar krijg aan de andere kant een borstlifting en daarna nog een tepelreconstructie. Maar met zo een dokter als Koen De Puydt kan je daar geen schrik van hebben hij is heel erg begaan met zijn patienten.

Trouwens ik ben postbode te Halle. Ik woon wel in Vollezele. Ik heb al mijn behandelingen in Halle gehad ik moet zeggen dat ik daar steeds heel menselijk en lief behandeld  ben. Ik zou mij geen beter ziekenhuis kunnen voorstellen. Mijn oncoloog was Dr Geurs en Dr Verleyen heeft mijn borst geamputeerd. Voor de bestraling ging ik bij Dr De Becker. Ja ik ben zeker content. Ik hoop dat het bij jou ook allemaal goed meevalt maar daar twijfel ik niet aan. Jammer dat je het 2 keer moet meemaken. Veel sterkte en denk eraan, aan het einde schijnt de zon X

nathalie1968:
Hallo Hildeke,

Hoe gaat het met u?
Ik heb de stap gezet en heb gekozen voor Dr Koen Depuydt :)
De operatie gaat door 4 juni en zal ongeveer 12 uur duren!
Het is op dezelfde manier als bij u,een diep flap.
Nu zaterdag ga ik naar zijn voordracht,hij gaat mij voorstellen aan patienten die hetzelfde meemaken.
Ik voel mij super op mijn gemak bij hem en heb er volle vertrouwen in :)
Hildeke stel het verder goed en rusten hé ;)
Veel sterkte!!!!

Nathalie  :-*

hildeke:
Dag Nathalie,

Ik ben blij dat je ervoor gaat. 4 juni zal snel daar zijn. Jammer  genoeg kan ik nu zaterdag niet komen maar als je het ziet zitten wil ik u wel eens komen opzoeken in het ziekenhuis als je geopereerd bent, je laat maar iets weten..??
Met mij gaat het eigenlijk redelijk goed alles spant zo nog wel in mijn buik. Mijn borst die ziet er schitterend uit die heeft mij tot nu toe nog geen moment pijn of hinder bezorgd.
Mijn buik dat is normaal hé je beweegt en dan voel je dat daar iets moeilijker zit maar ik heb zeker en vast nergens pijn. Ik kan wel nog niet zoveel van mijn huishoudelijke taken doen maar ik doe wat ik kan. Mijn man is echter ne schat en hij doet erg veel, de eerste week heeft hij altijd gekookt en nu helpt hij mij met het kuizen en strijken dus ik voel mij hier wel een prinses.

Ik kan u alleen maar zeggen dat ik heel blij ben dat ik het gedaan heb en hoop voor u en al mijn lotgenoten hetzelfde..

Groetjes XXX

nathalie1968:
Hey Hildeke,

Hier ben ik dan nog eens ;)
Eerst en vooral,HOE GAAT HET MET U?
Ik ken u niet en toch denk ik veel aan u :)d'as omdat we in dezelfde lade zitten,zeggen ze bij ons.
Die voordracht was echt de moeite waard!!De dokter heeft alle mogelijke reconstrukties laten zien en gaf uitleg tot in detaille in MENSENTAAL!!!
Lotgenoten die twijfelen over borstreconstruktie raad ik zeker aan naar zo een voordracht te gaan,ik heb zelf een filmpje gezien hoe ze een (diep flap) doen,amai het resultaat is de moeite waard!!
En het leuke aan zo een voordracht (als ik het zo mag noemen) is dat je met verschillende mensen in contact komt met hetzelfde probleem.
Zo heb ik met een lotgenoot kunnen praten over ons problemen en wat er aan gedaan kan worden,en dat heeft mij ook deugd gedaan.
Als ze dit leest doe ik haar vele groetjes en wens ik haar verder nog veeeel sterkte toe,maar het zag er ook een sterke madame uit ;)
Ik vind het heel lief hildeke van u dat je mij wil komen bezoeken in het ziekenhuis  ;) Als dat voor u niet te vermoeiend is zou ik het wel fijn vinden hoor,ik zou dat zelf ook doen.
Een vraagje,ik denk dat een slaapkleed het best is zeker voor de verzorging en ook voor de buik,een pyjama zou denk ik lastig zijn ter hoogte van de diep flap?!
Ja,nog precies 1 week en het is zover ???
Ben dit weekend nog eens goed gaan dansen,want daarna zal ik mij wat kalmer moeten houden HI HI :)
Vele vele groetjes en sterkte aan iedereen en op 4 juni als je niet weet wa doen denk eens aan mij aub :-*

Nathalie

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie